Specialist in huisstijl ontwerp, ontwikkeling & management.

Slide 2

Hulp nodig bij het visualiseren
van jouw merk?

Welkom Hoom.

Slide 2

Hulp nodig bij het visualiseren
van jouw merk?

Welkom Hoom.

Werkwijze logo ontwerp en huisstijl ontwerp

Jij

Ik heb een logo en huisstijl nodig.
Tof, dat kan ik voor je regelen!

Jij

Hoeveel gaat dat kosten, en wanneer is het klaar?
Een logo ontwerp bij Hoom communicatie kan variëren vanaf €250 tot €1250+ en het kan vanaf 2 weken gereed zijn.

Jij

Waar is dit op gebaseerd dan?

Laten we beginnen bij het begin.

Om jou kwaliteit en een hoogwaardig logo te kunnen leveren heb ik meer nodig dan alleen je merknaam en je lievelingskleur. Het liefst doorloop ik meerdere stappen met je om tot jouw perfecte logo te komen.

Jij

Oke.. Vertel.

In 5 stappen naar jouw ontwerp

Allereerst wil ik natuurlijk alles weten over jou en jouw onderneming. Wie ben je en wat is je drijfveer, je missie, visie voor jouw merk. Onze eerste date is dus puur ter kennismaking, dit is gratis en uiteraard geheel vrijblijvend. Mochten we besluiten samen verder te gaan, dan volgt een tweede date.

Op onze tweede date gaan we 2 uur lang brainstormen over jouw toekomstige merkbeeld. Hiervoor zal ik je vragen om wat huiswerk mee te nemen zodat ik een beeld kan vormen van jouw stijl. Daarnaast zullen we gaan kijken naar jouw concurrenten en de manier waarop zij zich merkbaar maken. Ook zullen we specificeren wat jij graag in je huisstijlpakket zou willen hebben en wordt een overeenkomst opgesteld.

Bij deze stap hoef jij zelf niets te doen. Als het goed is heb ik uit de eerste 2 afspraken voldoende informatie van jou ontvangen om te beginnen met schetsen van jouw merkbeeld. Hoom maakt vanuit deze informatie meerdere schetsen en werkt daarvan 2 ontwerpen uit. Mocht je ook een aanvraag gedaan hebben voor briefpapier, visitekaartjes of enveloppen dan zullen hier ook 2 ontwerpen voor gemaakt worden.

Onze derde date kan pittig zijn. Hier volgt de grote onthulling van jouw logo en/of huisstijl. We bespreken de ontwerpen en eventuele aanpassingen. Je hebt op het gekozen ontwerp sowieso nog 2 aanpassing rondes om het ontwerp geheel naar jouw smaak te maken.

Hoom zal voor jou het gekozen ontwerp en de eventuele aanpassingen uitvoeren en gereed maken. Daarnaast wordt er voor jou een kleurenbord en typografie bord opgesteld zodat jij altijd de juiste kleuren en typografie kan toepassen in jouw communicatie.

Hoera! Je logo en/of huisstijl is af! Je ontvangt deze via de mail in het door jou gekozen bestandsformaat welke is afgesproken op onze tweede date. (.jpg .png .pdf .AI .docx etc.) Nu kun je voor de volle 100% aan de slag met het in de markt zetten van jouw merk!

Jij

Dat klinkt goed!

Jij

Wanneer kunnen we aan tafel?
Schikt morgen?
Welkom Hoom.